O nama

Stalno govorimo o timu Korina, ali ko njega zapravo čini?

Udruženje Korina je nevladino i neprofitno udruženje osnovano 2017. godine sa sjedištem i djelovanjem na teritoriji Crne Gore, a od 2022. godine Korina je prisutna i u Bosni i Hercegovini kao registrovano udruđenje građana. Sjedište ove organizacije je u Trebinju.

Naša misija je rad na poboljšanju sistema koji treba da doprinese većem stepenu suživota između ljudi, životinja i prirode.

Stalni članovi

Svi stalni članovi čine Skupštinu koja je najviši organ upravljanja udruženja.

Pravni tim

Naš pravni tim se sastoji od pravnika i advokata koji svojim profesionalnim i pro bono djelovanjem aktivno potpomažu rad organizacije.

IT podrška

Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Vivamus quis mi. Nulla porta dolor. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Praesent blandit laoreet.

Multimedija

Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Vivamus quis mi. Nulla porta dolor. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Praesent blandit laoreet.

Pridruženi članovi

Pridruženi članovi su stub organizacije – biti dio tima Korina znači biti dio grupe ljudi koja je uvijek spremna na akciju, pokazuje empatiju i razumijevanje za različitosti i bori se za ideje u koje vjeruje.

I vi možete postati pridruženi član Udruženja Korina. Aplicirajte ovdje

Pripravnici

Našem radu od 2021. godine vrijedno doprinose i pripravnici kroz program stručnog osposobljavanja Vlade Crne Gore.

Želite da naredne godine obavite stručno osposobljavanje kod nas? Pišite nam.

Pridružite se donacijama

"

Kao neprofitna organizacija, naš rad se skoro 100% zasniva na donacijama. Ako i vi smatrate da ono što radimo ostavlja koristan trag u našem društvu, a niste u mogućnosti da nam se pridružite u našim redovnim aktivnostima… Ne brigajte! Čak i jednokratna donacija može umnogome unaprijediti naš rad, i donijeti promjenu tamo gdje je najpotrebnija.

Sve donacije koje stignu od strane građana pažljivo se raspoređuju prema prioritetima u skladu sa našom misijom i vizijom. Simbolična donacija već danas znači da smo svi zajedno korak bliže ostvarenju jedinstvenog cilja: Crna Gora u kojoj ljudi, životinje i priroda žive u međusobnom skladu i gdje ničija dobrobit ne ide na štetu onog drugog.

Da li možemo postići taj cilj? Mi vjerujemo da da! Naš tekući račun otvoren je u Crnogorskoj komercijalnoj banci na ime Udruženje za podsticanje suživota Korina: 510-99614-55, a za podatke deviznog računa možete nam se obratiti ovdje.

I… hvala!

Tim Korina

Partneri

O nama

Udruženje Korina je registrovano nevladino i neprofitno udruženje građana koje djeluje u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Naša misija je rad na poboljšanju sistema koji treba da doprinese boljem suživotu između ljudi, životinja i prirode.

Copyright 2021 Korina. Sva prava zadržana.